tag:blogger.com,1999:blog-818638178676810479.post637647804493574665..comments2023-12-10T14:00:19.350+01:00Comments on Pruski Horyzont: Pruska kuchnia - ser tylżyckiVon Preussenhttp://www.blogger.com/profile/05803984750307719389noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-818638178676810479.post-39179909118569584212015-11-21T21:40:28.548+01:002015-11-21T21:40:28.548+01:00Już wiem skąd się biorą dziury w serze.Już wiem skąd się biorą dziury w serze.tikkurilahttp://errafarby24.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-818638178676810479.post-33493146731995921992012-12-31T19:45:06.586+01:002012-12-31T19:45:06.586+01:00niemiecki Tilister od "naszego" tylżycki...niemiecki Tilister od "naszego" tylżyckiego różni się tym, że jest o wiele bardziej ostry i zdecydowanie śmierdzącyAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-818638178676810479.post-35908255202746316342012-04-14T18:42:56.125+02:002012-04-14T18:42:56.125+02:00Ciekawe. Fajnie wiedzieć. Spróbuję zwrócić uwagę j...Ciekawe. Fajnie wiedzieć. Spróbuję zwrócić uwagę jak następnym razem będę kupował ser. :DAnonymousnoreply@blogger.com